zon06aug16:00Expositie-opening: Ron Floor (fotografie)16:00(GMT+02:00)

Info

Opening van de expositie van fotograaf Ron Floor. De expositie wordt muzikaal begeleid door Cos Nahuway en Paul Sinnema. Het café is open vanaf 15:00 uur en de entree is gratis.

Ron Floor – Fotografie

“Mijn naam is Ron Floor (RonF) en ik ben geboren en getogen in Apeldoorn. Een aantal jaren geleden zocht ik een nieuwe hobby en kwam ik uit bij de fotografie. Ik kwam erachter dat dit toch wel een hele mooie hobby is.

Vaak dacht ik vanuit een bepaald perspectief, maar via medefotografen leerde ik al gauw dat het ook leuk is om eens iets anders uit de proberen dan wat je gewend bent.

Door de jaren heen ben ik mij meer gaan toeleggen op de Moderne Architectuur (details van deze gebouwen), Urban en Abstracte Fotografie. Mijn eerste gedeelde foto-expositie was in november 2011 in de Rabobank samen met collega Jan Pranger. Samen zijn we gaan kijken naar het architectonisch perspectief van Apeldoorn. Hij naar de oudere gebouwen van de Apeldoornse architect Wegerif in het zwart-wit en ik maar de details van de moderne architectuur van Apeldoorn in kleur. In 2012 heb ik meegedaan met de expositie in het kader van Apeldoorn Fotostad.”